Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorpand te huur Amsterdam
  Alle kantoorpanden in Amsterdam en omgeving
  Kantoorpand te huur Amsterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Amsterdam

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur Amsterdam? We helpen u graag bij het vinden van een geschikt kantoorpand in Amsterdam of omgeving. Gaat u binnenkort verhuizen of heeft u een groter kantoorpand nodig in Amsterdam of omgeving? Waar begint u met zoeken? Het hebben van een lijst met wensen en eisen is daarbij erg handig en helpt u bij uw zoektocht. Hoofdstad Amsterdam heeft daarnaast ontzettend veel te bieden dus ook hierom is het filteren van uw zoekresultaten een slimme zet. Heeft u al een bepaald gedeelte van Amsterdam in gedachten waar u graag zakelijke stappen zou willen maken? Met Zuid, Bos en Lommer, Bijlmer, Noord, Plantage, Rivierenbuurt, Oostelijk Havengebied, IJburg, Oud-West, Oost, Jordaan, Staatsliedenbuurt en de Pijp is er veel te kiezen. De hoofdstad van ons land bruist en heeft ontzettend veel te bieden. Met de ligging in de provincie Noord-Holland en aan het IJ, de monding van de Amstel en het Noordzeekanaal heeft de stad een belangrijke ligging. Amsterdam staat al sinds de gouden eeuw bekend om de enorme handelsgeest. Industrie, zakelijke dienstverlening, wetenschap, communicatie en o.a. gelegenheden zorgen voor de vele mogelijkheden door de stad en regio. Sluit u met uw bedrijf hierbij aan? Gaat u met uw diensten een nieuw product of dienst aanbieden? Wat uw doelen ook zijn, we hopen u te helpen bij het vinden van een kantoorpand te huur Amsterdam zodat u uw business een (nieuwe) boost kunt geven. Bekijk snel onderstaand aanbod aan objecten in Amsterdam of regio.

  Kantoorpand te huur in Amsterdam en omgeving

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur in Amsterdam? Dol op deze mooie stad of ziet u simpelweg de potentie van de stad in combinatie met uw onderneming? Een kantoorpand huren in Amsterdam kan veel verschillende voordelen opleveren. Niet alleen is de bereikbaarheid enorm goed met het openbaar vervoer maar ook heeft de stad een eigen luchthaven. Ideaal voor wanneer u internationaal zaken doet. Een kantoorpand huren in Amsterdam kan op verschillende manieren. U wilt bijvoorbeeld starten met een onderneming en zoekt daarom een klein maar goed bereikbaar kantoorpand. Gaat u uitbreiden en wilt u een groter kantoorpand huren zodat u nieuw personeel kwijt kunt? Voor alle opties is er voldoende aanbod beschikbaar zodat u rustig verder kunt met het laten groeien van uw bedrijf. Heeft uw voorkeur een industrieterrein? Met Amstel Business Park Zuid, Cruquius, Sloterdijk en o.a. Business Park Amsterdam Osdorp heeft u voldoende mogelijkheden. De verschillende bedrijven die hier al gevestigd zijn kunnen misschien wel een waardevolle partner worden in de toekomst voor uw organisatie. Wilt u zich liever vestigen buiten Amsterdam? Met Amstelveen, Zaanstad, Huizen of Aalsmeer zijn er voldoende opties. Kies bijvoorbeeld voor het mooie Zaanstad wat een enorme economische opkomst doormaakt. Maar ook het om de visserij bekend staande Huizen met de vele jonge ondernemers, het door de bloemenveiling bekende Aalsmeer of het ondernemende Amstelveen. Al deze steden kunnen bijdragen aan uw onderneming wanneer uw keuze valt op een kantoorpand te huur in Amsterdam.