Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te huur Delft
  Alle bedrijfspanden in Delft en omgeving
  Bedrijfspand te huur Delft
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Delft

  Zoekt u de nodige uitbreiding van uw bedrijf in de vorm van een kantoorpand te huur in Delft? De stad die zo centraal ingeklemd ligt tussen Rotterdam en Den Haag en prima bereikbaar is door de vele snelwegen die ernaartoe leiden heeft veel te bieden. Er is veel technische kennis en personeel beschikbaar vanwege de grote invloed van de Technische Universiteit en de vele studenten die de stad aantrekt. Veel bedrijven zijn hierdoor werkzaam in moderne bedrijfstakken en bieden uw bedrijf de nodige mogelijkheden voor verdere groei als u kiest voor een kantoorpand te huur in Delft. Er zijn in de stad verschillende mogelijkheden beschikbaar van een groot pand met een moderne uitstraling tot een wat kleinere centraal in de stad gelegen klassiek kantoorpand te huur in Delft. Als u nog niet concreet heeft nagedacht welk pand het beste bij uw organisatie past dan is het nu een goed moment een lijst met wensen en eisen op te stellen zodat u die kunt vergelijken met mogelijkheden die wij u op deze pagina bieden. Zodoende kunnen wij u helpen met deze eerste stap en zult weloverwogen het juiste kantoorpand te huur in Delft kunnen kiezen.

  Kantoorpand te huur in Delft en omgeving

  Zoals reeds kort beschreven ligt de stad Delft met de omliggende steden Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk tussen de steden Rotterdam en Den Haag. Zodoende profiteert het gehele gebied van de infrastructuur die er in de Randstad te vinden is. Een grote verscheidenheid aan snelwegen en spoorwegen, de Rotterdamse havens, de internationale luchthaven Zestienhoven en het overbekende Westland dragen eraan bij dat deze regio echt oneindig veel mogelijkheden biedt als u een kantoorpand te huur in Delft en omgeving zoekt. Daar bovenop zijn er verschillende ferry verbindingen met Engeland dichtbij, wat uw onderneming alleen maar ten goede komt als u zaken doet of wilt gaan doen met bedrijven uit dit land. Bovendien zijn er zeer vele soorten panden beschikbaar, elk met zijn eigen eigenschappen en karakteristieken. Een kantoorpand te huur in Delft en omgeving biedt dus kort samengevat het volgende: geweldige ligging, vele verschillende branches aanwezig in de regio, uitstekend bereikbaar via de weg en het spoor en een veelvoud aan verschillende soorten panden. Daarom hebben wij in ons aanbod de meest interessante mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat u een selectie kunt maken aan de hand van de wensen van uw onderneming.