Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorpand te huur Den Haag
  Alle kantoorpanden in Den Haag en omgeving
  Kantoorpand te huur Den Haag
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Den Haag

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur Den Haag? Wij hebben een uitgebreid aanbod in Den Haag en omgeving. Den Haag is de derde grote stad van Nederland en doordat de regering hier gevestigd is is het een stad met veel beweging en potentie op zakelijk gebied. Ideaal dus als basis voor uw kantoorpand. Zoekt u een nieuw kantoorpand omdat de oude te klein is geworden? Bent u op zoek naar een kantoorpand met meer magazijnruimte? Of bent u net uw onderneming gestart en wordt dit uw eerste kantoorpand dat u gaat huren? Wat u motivatie voor een nieuw kantoorpand in Den Haag ook is, het is een mooie grote stad met vele mogelijkheden. Ook op internationaal gebied is Den Haag een belangrijke speler. Zo staat zowel het internationaal Gerechtshof als het internationaal Strafhof in Den Haag. Daarnaast is het door zijn unieke ligging aan de Noordzee ook een aantrekkelijke stad voor toeristen. Heeft u zelf al een wijk in gedachten waar u graag een kantoorpand zou willen huren? Denkt u bijvoorbeeld aan een pand in Mariahoeve, het centrum of het Zeeheldenkwartier? Of toch liever in de multiculturele Schilderswijk of bij het Zuiderpark? Maar ook Leidschenveen, Loosduinen of Bezuidenhout behoort tot de mogelijkheden. Ook als u nog geen idee heeft welke wijk het wordt, bent u hier aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond naar ons aanbod aan kantoorpanden te huur in Den Haag!

  Kantoorpand te huur in Den Haag en omgeving

  Bent u op zoek naar een kantoorpand in Den Haag of heeft u liever een kantoorpand in de omgeving? Ons aanbod biedt zowel panden in Den Haag zelf als in de omgeving van deze regeringsstad. Zo is er altijd de mogelijkheid om zelf een keuze te maken en te kiezen voor het kantoorpand dat het beste bij uw wensen en eisen past. Den Haag is een stad die goed bereikbaar is. Via onder andere de snelwegen A4, A12 en A13 kom je in het centrum van Den Haag terecht. Aan deze snelwegen zijn ook diverse industrieterreinen te vinden, zoals bijvoorbeeld Broekpolder en Plaspoelpolder. Een kantoor op een van de industrieterreinen heeft als voordeel dat u met meerdere bedrijven bij elkaar zit en het via de snelweg goed bereikbaar is, zowel voor uw personeel als voor uw klanten. Maar ook het openbaar vervoer is prima geregeld in deze regio; Den Haag heeft twee belangrijke stations namelijk Den Haag Centraal en Den Haag HS. De stad heeft rechtstreekse verbindingen met de meeste grote steden in de Randstad. Daarnaast is Den Haag HS ook het station waar de internationale treinverbinding stopt. Dus ook voor uw internationale klanten is Den Haag een goed bereikbare stad! Denkt u na over een kantoorpand in de omgeving van Den Haag in plaats van in de stad zelf? Ook dan bent u hier op de juiste plek. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken naar een kantoorpand in Voorschoten, het rustige Nootdorp, Wateringen, het welgestelde Wassenaar, Leidschendam, Voorburg of het Westland dat rijk is aan tuinbouwbedrijven. Ook de regio Den Haag biedt mooie kansen op zakelijk gebied. We hopen dat we u kunnen helpen bij het vinden van uw ideale kantoorpand te huur in Den Haag of omgeving.