Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorpand te huur Eindhoven
  Alle kantoorpanden in Eindhoven en omgeving
  Kantoorpand te huur Eindhoven
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Eindhoven

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur Eindhoven? We helpen u graag bij het presenteren van een divers aanbod aan kantoorpand objecten in deze regio. Eindhoven is enorm in opkomst. Op allerlei gebieden gaat de groei enorm hard en dit trekt uiteraard weer de nodige bedrijven aan. Wellicht is dat ook de reden dat u kiest voor uw zoektocht naar een kantoorpand te huur in Eindhoven of omgeving. Een kantoorpand waarin u kunt starten, groeien of uitbreiden. De mogelijkheden zijn erg divers en dat maakt het weer erg interessant voor u als bedrijf. Toch is de zoektocht naar een te huren kantoorpand in Eindhoven niet altijd even makkelijk. Waar moet u wel of niet op letten? Wat zijn eisen voor uw nieuwe kantoor? Wat zijn wensen? Wilt u bijvoorbeeld graag bij het station zitten of in een bepaalde wijk van Eindhoven? Met Centrum, Stratum, Strijp, Tongelre, Woensel, Gestel en de verschillende andere gebieden is er voldoende te kiezen. Voelt u liever iets voor een industrieterrein? Met Esp, De Kade en Hurk heeft Eindhoven en regio voldoende opties mocht uw voorkeur hiernaar uitgaan. Onderstaand presenteren we graag een divers aanbod objecten met de titel “kantoorpand te huur in Eindhoven”. We hopen dat uw zoektocht hiermee een stukje makkelijk zal zijn.

  Kantoorpand te huur in Eindhoven en omgeving

  Eindhoven heeft als bijnaam de lichtstad. Dir komt van oudsher door de connectie met Philips. Maar Eindhoven heeft nog een paar andere bedrijven waar ze enorm trots op zijn...wat te denken van ASML, het eerder genoemde Philips maar ook DAF. Daarnaast voetbalclub PSV en Eindhoven Airport wat jaarlijks groeit en ook een boost is voor de bedrijvigheid in de regio. Uw zoektocht naar kantoorpand te huur Eindhoven of regio is dus helemaal niet zo gek. Ook de bereikbaarheid van de stad is meer dan prima. Met de A58 vanuit Roosendaal, de A2 als 1 van de belangrijkste verkeersaders van Nederland, de A50 naar Nijmegen en Arnhem en de A67 naar Antwerpen zorgen voor een vrij centrale ligging. Liever per trein? Met een intercity station kunt u vanuit diverse richtingen zo het centrum van Eindhoven binnenkomen. Ideaal voor klanten, partners of personeel. Dit zorgt ook weer voor een boost aan de zakelijke markt. Gaat u met deze gedachte ook op zoek naar een kantoorpand te huur in Eindhoven? Of kiest u voor de bruisende regio? Met Deurne, Veldhoven, Geldrop, Best, Valkenswaard en Helmond zijn er diverse plaatsen waar u zich kunt vestigen. Ook een kantoorpand huren in 1 van deze plaatsen kan een wijs besluit zijn. Helmond staat van oudsher bekend om de metaal- en textielindustrie. Best weer voornamelijk als agrarisch en industriegemeente. Zo zijn er ook in regio Eindhoven voldoende opties te kiezen die passen bij uw bedrijf.