Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te huur Leiden
  Alle bedrijfspanden in Leiden en omgeving
  Bedrijfspand te huur Leiden
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Leiden

  Bent u voor uw onderneming op zoek naar een kantoorpand te huur in Leiden? De stad in het westen van het land is omgeven door de voordelen van de Randstad en staat bekend vanwege haar hoge opleidingsniveau door de oudste universiteit die er is ons land te vinden is. Uw onderneming zal dus veel profijt hebben van een nieuw kantoorpand te huur in Leiden. De bedrijventerreinen in de stad bieden vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het Bio Science Park, de uitgelezen plek als uw onderneming werkzaam is in de bedrijfstakken van de ontwikkeling van medicijnen en medische apparatuur. Andere bedrijventerreinen zoals Cronesteijn of de Waard bieden de mogelijkheid voor een kantoorpand te huur in Leiden met meerdere verdiepingen of extra opslagruimte zodat u zeker bent dat uw onderneming in de toekomst ook over genoeg ruimte beschikt. Maar als u recent uw bedrijf gestart bent en slechts op zoek bent naar een klein pand dan zult u zien dat er genoeg keuze is één van de wijken van de stad. Daarom bieden wij een ruime en actuele selectie aan mogelijkheden zodat u kunt bepalen welk kantoorpand te huur in Leiden het beste bij u en uw bedrijf zich positief verder kan ontwikkelen.

  Kantoorpand te huur in Leiden en omgeving

  Het stedelijk gebied in de Randstad dat Leiden samen met de steden Alphen aan de Rijn, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Voorhout en Katwijk vormt ligt midden in de Randstad. Dus als u een centraal gelegen kantoorpand te huur in Leiden en omgeving zoekt dat voorzien is van een uitstekende infrastructuur waar meerdere snelwegen het gebied ontsluiten, waar veel verschillende branches werkzaam zijn en samenwerken, en waar vele professionele en sociale netwerken beschikbaar zijn, dan zal deze omgeving zeker bijdragen aan de groei van uw onderneming als u besluit hier uw onderneming te vestigen. In ons aanbod op deze pagina vindt een een ruime selectie als u op zoek bent naar een kantoorpand te huur in Leiden en omgeving. U kunt bijvoorbeeld vanwege uitbreiding van uw huidige vestiging die al in het gebied gevestigd is op zoek zijn naar een extra kantoor om een nieuwe afdeling met extra personeel onder te brengen of u wilt zich vestigen in het gebied omdat meerdere opdrachtgevers en klanten er gevestigd zijn. Welke reden uw bedrijf ook heeft, u zult hier beslist een pand kunnen vinden zodat u de eerste stap zet op weg naar de verdere groei van uw organisatie.