Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
€ 218,-

Workspace GramsbergenTe huur

De Oostermaat 63, 7783 BW Gramsbergen
Aangeboden door: Camelot Europe

 1. *
 2. Bericht*
 3.  
 4.  
*

Omschrijving

Camelot heeft per direct goedkope werkruimte beschikbaar in een voormalig stationsgebouw in het centrum van Gramsbergen. Het pand ligt aan het station en is dus zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Door de centrale ligging zijn verschillende voorzieningen op loopafstand aanwezig. Gramsbergen is gelegen tussen Coevorden en Hardenberg en is goed te bereiken vanaf de N34. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Het betreft een voormalig stationsgebouw. In het gebouw zijn verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een keuken en sanitaire voorzieningen.

De maandelijkse kosten zijn exclusief gas, water, elektra, gemeenschappelijke heffingen en OZB. De gehanteerde opzegtermijn van 28 dagen is ideaal voor bijvoorbeeld de startende ondernemer.

Foto's

Locatie

De Oostermaat 63, 7783 BW Gramsbergen

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.