1.  
€ 690 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Breda, City Centre (1ste verdieping)Te huur

Ceresstraat 1, 4811 CA Breda
 • Bedrijfsruimte te huur Ceresstraat Breda
 • Kleine vergaderruimte Ceresstraat Breda
 • Vergaderruimte Ceresstraat Breda
 • Kantoor Ceresstraat Breda
 • Loungeplek Ceresstraat Breda
 • Keuken Ceresstraat Breda
 • Kantoor Ceresstraat Breda
 • Klein kantoor Ceresstraat Breda

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 690 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een kantoorruimte te huur in hartje Breda? Kies dan voor deze opties voor uw volgende zakelijke stap. Dit moderne kantoorgebouw aan de Ceresstraat is van alle gemakken voorzien. Prettige kantoren die passen bij uw wensen en eisen. Of u nu begint als startende ondernemer of een compleet plan wilt voor meerdere ruimtes en vergaderopties. Laat u meenemen in de mogelijkheden. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 230 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 45 privékantoren

- 9 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Tussen de banken, consultancybureaus, farmaceuten, marketingbureaus en financiële instellingen is deze locatie te vinden. Ook per trein is deze locatie zeer goed bereikbaar waardoor u vanuit andere steden snel en makkelijk uw kantoor bezoekt. De ligging van Breda niet ver van belangrijke steden als Antwerpen en Rotterdam maken de stad erg interessant. Heeft u een afspraak met een belangrijke zakenrelatie? Laat de schoonheid van Breda zijn werk doen en laat uw relatie eens de mooie historische binnenstad zien.

 

Is u interesse gewekt? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten of bekijk alle objecten in Breda op kantoorruimte huren Breda.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Ceresstraat 1
Postcode:4811 CA
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text