1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte Lage Mosten A16 Breda (nabij de A16)Te huur

Lage Mosten 49-63, 4822 NK Breda
 • Bedrijfsruimte te huur Lage Mosten Breda
 • Ontvangstruimte Lage Mosten Breda
 • Kantoor Lage Mosten Breda
 • Kantoor Lage Mosten Breda
 • Ontvangstruimte Lage Mosten Breda
 • Keuken Lage Mosten Breda
 • Kantoor Lage Mosten Breda
 • Pauzeruimte Lage Mosten Breda
 • Vergaderruimte Lage Mosten Breda

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een passende kantoorruimte in Breda? Niet direct in het centrum maar toch zeer zeker goed bereikbaar? Dan is deze kantoorruimte in Breda op industrieterrein de Lage Mosten een passende oplossing voor u en/of uw bedrijf. Dit moderne kantoor met opvallende uitstraling heeft maar liefst acht verdiepingen en valt direct op door de oranje-zilveren gevel die goed zichtbaar is vanuit de trein of op de nabij gelegen A16. Wanneer u, uw personeel of bezoekers het pand betreden zal de entree met de hoge plafonds en het vele glas direct indruk maken. Het goed verzorgde restaurant zorgen voor de inwendige mens. De kantoren door het gehele gebouw zijn licht en luchtig. Ook de diverse vergaderruimtes, conferentiezalen en co-working ruimtes zijn optimaal ingericht voor een productieve werkdag. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 57 privékantoren

- 32 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Zoals eerder aangegeven ligt dit gebouw en uw mogelijk toekomstige kantoor aan de A16 en is er voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is dit kantoor goed bereikbaar en bereikt u in ongeveer 22 minuten het centrum van Breda. Treinstation Breda Prinsenbeek ligt op slechts 5 minuten lopen en zorgt (met een overstap) voor een goede verbinding met de grote steden door heel Nederland.

 

Is uw interesse gewekt? Laat uw gegevens achter om vrijblijvend meer informatie te ontvangen. Wie weet werkt u binnen de kortste keren op deze prachtige locatie. Overige objecten kunt u vinden op kantoorruimte huren Breda.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Lage Mosten 49-63
Postcode:4822 NK
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text