1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte Lage Mosten A16 Breda (nabij de A16)Te huur

Lage Mosten 49-63, 4822 NK Breda
 • Bedrijfsruimte te huur Lage Mosten Breda
 • Ontvangstruimte Lage Mosten Breda
 • Kantoor Lage Mosten Breda
 • Kantoor Lage Mosten Breda
 • Ontvangstruimte Lage Mosten Breda
 • Keuken Lage Mosten Breda
 • Kantoor Lage Mosten Breda
 • Pauzeruimte Lage Mosten Breda
 • Vergaderruimte Lage Mosten Breda

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een bijzonder, indrukwekkend maar ook op productiviteit ingerichte bedrijfsruimte? In Breda-Noord ligt deze bijzondere bedrijfsruimte. Het opvallende gebouw telt 8 verdiepingen en is goed zichtbaar vanaf de nabij gelegen A16. Ook het gebouw zelf is ingericht op comfort en productiviteit. De entree van het gebouw is indrukwekkend door de enorme glazen entree, hoge plafonds en moderne uitstraling. De kantoren zijn luchtig en er is gekozen voor veel lichtinval. Alle andere ruimtes zoals de co-workingruimtes, conferentiezalen en vergaderruimtes zijn ook ingericht op een optimale beleving voor het doen van zaken. Met een goed restaurant bent u ook in de pauze voorzien van goede opties. Deze bedrijfsruimte aan de Lage Mosten kan een erg interessante optie zijn voor nu en de toekomst. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 57 privékantoren

- 32 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Ook treinstation Breda Prinsenbeek ligt op 5 minuten wandelen en zo is de bereikbaarheid zowel met de auto als trein optimaal. Heeft u een zakelijke afspraak en wilt u deze het liefst in de historische binnenstad van Breda laten plaatsvinden? In 22 minuten bent u met het openbaar vervoer in hartje Breda.

 

Overige objecten in de stad Breda kunt u vinden op bedrijfsruimte huren Breda. Is uw interesse gewekt? Laat u meenemen in de mogelijkheden en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Lage Mosten 49-63
Postcode:4822 NK
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text