1.  
€ 720 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in Mondriaan (26e etage) AmsterdamTe huur

Amstelplein 54, 1096 BC Amsterdam
 • Bedrijfsruimte te huur Amstelplein Amsterdam
 • Ontvangstruimte Amstelplein Amsterdam
 • Vergaderruimte Amstelplein Amsterdam
 • Kantoor Amstelplein Amsterdam
 • Loungeplek Amstelplein Amsterdam
 • Keuken Amstelplein Amsterdam
 • Vergaderruimte Amstelplein Amsterdam

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur op een iconische plaats in Amsterdam? Dichtbij het openbaar vervoer maar ook per auto zeer goed bereikbaar? Kies dan voor de Mondriaantoren in Amsterdam. Deze iconische wolkenkrabber heeft alle gemakken en geeft u de mogelijkheid te focussen op dat wat echt belangrijk is. Wanneer u op de 26ste verdieping uit uw raam kijkt heeft u een inspirerend uitzicht over de stad. De bedrijfsruimtes zijn modern en zeer licht. Een prettige combinatie voor een goede focus. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 30 privékantoren

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Met de ligging aan het Amsterdam Amstel station is het openbaar vervoer van grote toegevoegde waarde. Bezoekt u uw kantoor liever per auto? Ook de parkeerfaciliteiten zijn optimaal voor u en uw bezoekers.

 

Het service team heet u of uw gasten van harte welkom en is het prettige eerste kennismaking namens uw bedrijf. Overige objecten in Amsterdam of regio bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina. Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte in de Mondriaantoren in Amsterdam? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Amstelplein 54
Postcode:1096 BC
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text