1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte Flight Forum (Flight Forum 40) in EindhovenTe huur

Flight Forum 40, 5657 DB Eindhoven
 • Kantoorruimte te huur
 • kantoorruimte ontvangsthal
 • Werkafdeling kantoorruimte
 • kantoor 2 tot 3 personen
 • werkafdeling meerdere personen
 • Kantoor Flight Forum Eindhoven
 • Vergaderruimte Flight Forum Eindhoven
 • Kleine vergaderruimte Flight Forum Eindhoven
 • Kantoor Flight Forum Eindhoven
 • Keuken Flight Forum Eindhoven

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar inspirerende kantoorruimte te huur in Eindhoven? Kies dan voor Eindhoven Flight Forum. De overdekte hoofdingang heeft een uitnodigende uitstraling en is een goed visitekaartje voor uw organisatie. Het gebouw zelf is van alle gemakken voorzien en heeft diverse kantoor mogelijkheden passend bij uw bedrijf en de ruimte die u nodig heeft. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 44 privékantoren

- 25 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Uiteraard is op loopafstand het openbaar vervoer te vinden in de vorm van diverse buslijnen naar Eindhoven Airport of Centraal station. Een bijzonder gebied in een bruisende en vooral innoverende stad. Eindhoven groeit hard en heeft door deze groei nationaal- en internationaal bekendheid verworven. De zeer hoog opgeleide beroepsbevolking, interessante markten, bedrijven, onderzoeksinstituten maken Eindhoven erg aantrekkelijk als zakelijke locatie. Bent u op zoek naar een kantoorruimte te huur op een bijzondere plek? Kies dan voor Flight Forum. Op korte afstand van Eindhoven Airport is het business centre Eindhoven Flight Forum te vinden.

 

Overige objecten kunt u bekijken op de kantoorruimte huren in Eindhoven pagina. Is uw interesse gewekt? Vraag vrijblijvend meer informatie aan om te kijken naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Flight Forum 40
Postcode:5657 DB
Plaats:Eindhoven
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text