1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte Flight Forum (Flight Forum 40) in EindhovenTe huur

Flight Forum 40, 5657 DB Eindhoven
 • Kantoor Flight Forum Eindhoven
 • Vergaderruimte Flight Forum Eindhoven
 • Kleine vergaderruimte Flight Forum Eindhoven
 • Kantoor Flight Forum Eindhoven
 • Keuken Flight Forum Eindhoven

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het gebouw zelf ziet er professioneel en uitnodigend uit. Ook van binnen is het van alle gemakken voorzien en zijn er diverse bedrijfsruimtes te vinden passend bij uw wensen. Wie aan Eindhoven denkt zal direct denken aan een bruisende regio. Diverse bedrijven, instituten en markten zijn hier gebundeld. Dit heeft ook gezorgd voor de nationale en internationale bekendheid van de stad- en regio. Ook Eindhoven Flight Forum is een perfecte plaats voor een bedrijfsruimte. Op korte afstand van Eindhoven Airport, niet ver van het centrum en perfect bereikbaar per auto. Liever met het openbare vervoer naar uw bedrijfsruimte reizen? Op loopafstand is een bushalte te vinden met verbinding naar Airport of Centraal station. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 44 privékantoren

- 25 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Bekijk uw budget, ambitie en behoeften en kom in contact met het team om te kijken naar de meest passende optie. Dit uiteraard allemaal vrijblijvend. Overige bedrijfsruimte objecten in de regio kunt u vinden op bedrijfsruimte huren Eindhoven

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Flight Forum 40
Postcode:5657 DB
Plaats:Eindhoven
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text