1.  
€ 780 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte in Nijmegen City Centre (hartje Nijmegen)Te huur

Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen
 • Bedrijfsruimte te huur Jonkerbosplein Nijmegen
 • Keuken Jonkerbosplein Nijmegen
 • Vergaderruimte Jonkerbosplein Nijmegen
 • Kantoor Jonkerbosplein Nijmegen
 • Loungeruimte Jonkerbosplein Nijmegen
 • Ontvangstruimte Jonkerbosplein Nijmegen
 • Kantoor Jonkerbosplein Nijmegen
 • Kantoor Jonkerbosplein Nijmegen

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 780 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Wilt u een kantoorruimte huren in een van de meest imposante gebouwen van de stad Nijmegen? Het gebouw FiftyTwo is een opvallende zwarte toren, 17 verdiepingen hoog met een schuine zijde. In de avonduren wordt de toren prachtig verlicht. Wie wil er nu niet zijn bedrijf associëren met deze bijzondere en imposante verschijning? De kantoren zelf zijn bijna allemaal voorzien van een grote, mooie inval van daglicht en doordat het pand zich op de 17e verdieping bevindt heeft u tijdens uw werkdag ook nog eens een prachtig uitzocht over de stad. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 260 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 23 privékantoren

- 41 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Daarnaast is deze kantoorruimte uitstekend bereikbaar dankzij de uitvalswegen in de buurt, zoals onder andere de A73 en de A50. Mocht u of uw klanten liever met het openbaar vervoer komen, het treinstation De Goffert en diverse busstations liggen op loopafstand van deze kantoorruimte.

 

Om uw werkdag nog aangenamer te maken staan de customers service medewerkers de hele dag voor u klaar. Bent u enthousiast geworden en ziet u uzelf al zitten in een van deze prachtige kantoorruimtes? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Overige kantoorruimte opties kunt u vinden op kantoorruimte huren in Nijmegen.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Jonkerbosplein 52
Postcode:6534 AB
Plaats:Nijmegen
Provincie:Gelderland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text