1.  
€ 450 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte op de Looskade in Roermond (business center)Te huur

Looskade 20, 6041 LE Roermond
 • Kantoorruimte te huur de Looskade in Roermond
 • Ontvangstruimte de Looskade in Roermond
 • Vergaderruimte de Looskade in Roermond
 • Kantoorruimte de Looskade in Roermond
 • Kantoor de Looskade in Roermond
 • Keuken de Looskade in Roermond
 • Kantoor de Looskade in Roermond
 • Kantoorruimte de Looskade in Roermond
 • Kantoorruimte de Looskade in Roermond

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 450 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Indien u op zoek bent naar een stijlvolle als praktische kantoorlocatie, dan is een kantoorruimte huren in Roermond aan de Looskade perfect voor u. Het kantoorgebouw is een icoon in de regio Roermond. Het ronde gebouw is herkenbaar vanuit de verte en heeft een prachtig uitzicht op de rivier de Maas. Wij hebben zowel gemeubileerde als niet gemeubileerde kantoren. Ook biedt de kantoorlocatie in Roermond co-working plekken. Zowel vaste als flexibele plekken. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 150 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 26 privékantoren

- 55 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Het kantoorgebouw is verder bijzonder goed bereikbaar en ligt dicht bij de bekende uitvalswegen zoals de A2 en de A73. Ook zijn vele winkels en restaurants op loopafstand van het kantoorgebouw. Dit is ideaal als je even wil wandelen of buiten de deur wil lunchen. Ook is het station van Roermond op slechts 15 minuten loopafstand van het gebouw. Dit is ideaal als u of personeel afhankelijk is van het openbaar vervoer. Mocht u kantoorruimte willen huren in Roermond, maar nog niet weten wat u exact wilt, dan kunnen wij samen kijken wat de beste optie is.

 

Andere objecten bekijken? Bekijk objecten in de regio op kantoorruimte te huur Venlo of kantoorruimte huren Eindhoven. Heeft u interesse en wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Looskade 20
Postcode:6041 LE
Plaats:Roermond
Provincie:Limburg

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text