1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in U-offices UtrechtTe huur

Niastraat 1, 3531 WR Utrecht
 • Bedrijfsruimte te huur U-offices Utrecht
 • Ontvangstruimte U-offices Utrecht
 • Kantoor U-offices Utrecht
 • Vergaderruimte U-offices Utrecht
 • Kantoor U-offices Utrecht
 • Keuken U-offices Utrecht
 • Kantoorruimte U-offices Utrecht
 • Loungeruimte U-offices Utrecht

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Niet ver van de A2 op de rand van het mooie centrum van Utrecht ligt deze bijzondere bedrijfslocatie. U-offices Utrecht is een perfecte optie die het aan niets ontbreekt voor u als ondernemer. Naast de bruisende omgeving heeft dit bedrijfspand weinig tekortkomingen. De moderne inrichting en bedrijfsruimtes in de vorm van een kantoor hebben een inrichting die erop gericht is om uw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer u of uw bezoeker het gebouw inlopen zult u direct onder de indruk zijn. Verschillende kantoren, vergaderfaciliteiten, flexwerkplekken, een pantry, break-out ruimtes en social areas zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 77 privékantoren

- 23 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Wanneer u naar uw bedrijfsruimte komt met de auto kunt u aan de Vleutenseweg parkeren of op de parkeerplaatsen die bij het bedrijfspand horen. Liever met het openbaar vervoer? Voor de deur stoppen bussen die u binnen enkele minuten naar Utrecht centraal station brengen.

 

Het overige aanbod bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren in Utrecht pagina. Wilt u graag in contact komen voor de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend informeren over de opties. 

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Niastraat 1
Postcode:3531 WR
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text