1.  
€ 1440 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte WTC Schiphol AmsterdamTe huur

Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol
 • Kantoorruimte te huur WTC Schiphol Amsterdam
 • Ontvangstruimte WTC Schiphol Amsterdam
 • Vergaderruimte WTC Schiphol Amsterdam
 • Kantoorruimte WTC Schiphol Amsterdam
 • Kantoorruimte te huur WTC Schiphol Amsterdam
 • Kantoor WTC Schiphol Amsterdam

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 1440 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Met een kantoorruimte op WTC Schiphol heeft u echt een office met een view. Kantoorruimte huren in WTC Schiphol is dan ook een van de meest aantrekkelijke opties voor organisaties die op zoek zijn naar plek dichtbij de luchthaven. Deze fantastische locatie is slechts op 5 minuten afstand van de aankomst- en vertrekhal van Schiphol. Dit maakt het bijzonder interessant voor internationale organisaties, organisaties met veel bezoek aan en van het buitenland of mensen die afhankelijk zijn van het Openbaar Vervoer. In het laatste geval is het noemenswaardig om aan te halen dat de reistijd tussen Breda en Schiphol 52 minuten is met de internationale trein. Hierdoor is een kantoorruimte huren in WTC Schiphol voor een zeer breed publiek toegankelijk. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 480 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 48 privékantoren

- 12 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving
Ook op de locatie WTC Schiphol is er keuze uit verschillende moderne kantoorstijlen. Zo zijn alle kantoren gemeubileerd, voorzien van internet en kunt u kiezen of u een kantoor wilt met of zonder uitzicht. Alles is mogelijk. Bij eventuele groei is het mogelijk om de kantoorruimte in WTC Schiphol gemakkelijk op te schalen. U betaalt bovendien alleen wanneer de ruimte benodigd is. Verder is het kantoor voorzien van een professionele receptie met receptioniste en kunt u gebruik maken van de postservice.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Andere objecten bekijken? Bezoek de kantoorruimte huren Amsterdam pagina. 

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Schiphol Boulevard 127
Postcode:1118 BG
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text