1.  
€ 1440 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte WTC Schiphol AmsterdamTe huur

Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol
 • Bedrijfsruimte te huur WTC Schiphol Amsterdam
 • Ontvangstruimte WTC Schiphol Amsterdam
 • Vergaderruimte WTC Schiphol Amsterdam
 • Kantoorruimte WTC Schiphol Amsterdam
 • Bedrijfsruimte te huur WTC Schiphol Amsterdam
 • Kantoor WTC Schiphol Amsterdam

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 1440 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Wilt u bedrijfsruimte huren in WTC Schiphol? Uitstekende keuze. Een bedrijfsruimte in WTC Schiphol betekent een office met een view. Een bedrijfsruimte in WTC Schiphol biedt in uw als organisatie in ieder geval een scala aan voordelen. Ook op interieurgebied. Zo kunt u kiezen uit volledig gemeubileerde kantoren en kanten met of zonder uitzicht. De kantoren zijn verder uitgerust met telefoontoestellen, nutsvoorzieningen en wifi-internet. Ook is de bedrijfsruimte volledig bemand met een professionele receptie. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 480 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 48 privékantoren

- 12 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Op slechts 5 minuten afstand van Schiphol Plaza bevindt zich deze prachtige internationale bedrijfsruimte. Een bedrijfsruimte huren in WTC Schiphol is ideaal voor organisaties met internationale belangen. Vanaf uw kantoor op WTC Schiphol kunt u gemakkelijk reizen en gasten vanuit het buitenland ontvangen. Ook zijn er meerdere hotels in de buurt aanwezig waar uw klanten of leveranciers kunnen verblijven. Door Schiphol is er ook een uitstekende verbinding met het Openbaar Vervoer. Wist u bijvoorbeeld dat u in 19 minuten van Rotterdam naar Schiphol kan reizen met de ICS van de NS? Dit maakt het bijzonder interessant voor organisaties of ondernemers die buiten de regio Amsterdam en Schiphol gevestigd zijn.

 

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in WTC Schiphol met wellicht een van de mooiste uitzichten van Nederland? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wilt u andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina. 

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Schiphol Boulevard 127
Postcode:1118 BG
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text