1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in WTC Almere (naast Centraal station)Te huur

P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
 • Bedrijfsruimte te huur WTC Almere
 • Ontvangstruimte WTC Almere
 • Vergaderruimte WTC Almere
 • Kantoorruimte WTC Almere
 • Kantoor WTC Almere
 • Keuken WTC Almere
 • Kantoorruimte WTC Almere
 • Kantoor WTC Almere
 • Vergaderruimte WTC Almere

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Wilt u een bedrijfsruimte huren in Almere centrum? Naast het centraal station in het bruisende hart van Almere ligt het iconische WTC gebouw. In dit schitterende gebouw zijn er diverse kantoren en andere opties beschikbaar voor een werkplek. Flex werkplekken, flexibele kantoorruimte, zelf in te richten bedrijfsruimtes of juist volledig ingerichte mogelijkheden. Het gebouw heeft veel glas wat zorgt voor veel lichtinval. Een waardevolle factor voor uw werkplek. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 78 privékantoren

- 38 coworkingplekken 

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

De ligging van de locatie is ook meer dan optimaal. In de directe omgeving is het centrum van Almere te vinden waardoor u alle gemakken op loopafstand heeft. Het reizen per auto en trein is beiden mogelijk. Bij het reizen van en naar kantoor met de auto heeft u de beschikking over een parkeergarage. Liever het openbaar vervoer gebruiken voor uw reis? Naast het WTC Almere ligt Centraal station waarmee u snel en makkelijk alle kant op kunt reizen.

 

Overige objecten bekijken? Ga naar de bedrijfsruimte te huur Almere pagina? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat u meenemen in de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:P.J. Oudweg 4
Postcode:1314 CH
Plaats:Almere
Provincie:Flevoland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text