1.  
€ 840 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Kraanspoor AmsterdamTe huur

Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
 • Kantoorruimte te huur in Kraanspoor Amsterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 840 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Wees uniek en kies deze buitengewone en eigentijdse kantoorruimte in Amsterdam-Noord in dit industriële pand aan het IJ. Dit smalle gebouw met zijn industriële uitstraling is enige jaren terug gerenoveerd en staat op een voormalig kraanspoor in het havengebied van Amsterdam, alsof het boven het water zweeft. Het gebouw heeft drie verdiepingen en de grote ramen aan alle kanten creëren een lichte en aangename werksfeer en bieden tegelijkertijd mooi uitzicht op het IJ en de iets verderop gelegen jachthaven Amsterdam Marina. Dankzij een bushalte aan de Stenendokweg en het metrostation Noord dat om de hoek ligt bij de voormalige NDSM-werf (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij) zullen klanten en personeelsleden geen problemen hebben uw kantoorruimte te bereiken. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 280 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 79 privékantoren

- 37 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De centrale ligging van het Kraanspoor maakt het u eenvoudig om zonder problemen jong en getalenteerd personeel aan te trekken, aangezien vele voorzieningen zoals appartementen, winkels, hotels en niet te vergeten culturele bezienswaardigheden zoals het NEMO- Science Museum-depot en het NDSM cultureel centrum op een steenworp afstand te vinden zijn. Bovendien liggen de wijken Oostertochtpark en Noorderpark in de directe omgeving waar vele creatieve jonge ondernemingen voor een prima ondernemersklimaat zorgen.

 

Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Andere objecten bekijken? Bekijk het kantoorruimte huren Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Kraanspoor 50
Postcode:1033 SE
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text