1.  
€ 840 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Kraanspoor AmsterdamTe huur

Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
 • Bedrijfsruimte te huur in Kraanspoor Amsterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 840 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Met deze bijzondere bedrijfsruimte steekt u met kop en schouders boven een standaard locatie uit. Dit komt doordat dit smalle pand gebouwd is op een oud kraanspoor dat in het water van één van de Amsterdamse havens staat. Het pand heeft drie verdiepingen en oogt dankzij recente renovatie industrieel met grote ramen aan alle kanten. Hierdoor schijnt er veel licht naar binnen en is er een prachtig uitzicht te zien op het IJ en de jachthaven Amsterdam Marina die net iets verderop ligt. Bezoekers, medewerkers en klanten zullen u eenvoudig bereiken door de bushalte aan de Stenendokweg en het metrostation Noord dat bij de voormalige werf van de NDSM (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij) ligt. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 280 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 79 privékantoren

- 37 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Er woont en werkt veel jong talent in de nabijgelegen wijken Oostertochtpark en Noorderpark waardoor er veel jonge ondernemingen te vinden zijn. Deze zorgen op hun beurt voor een frisse ondernemersgeest die perfect gecombineerd wordt met de aanwezigheid van woningen en appartementen, winkels en hotels. Bovendien is er op cultureel gebied voldoende te doen, zoals het NEMO Science Museum Depot en het NDSM Cultureel centrum.

 

Als u meer wilt weten over deze interessante bedrijfsruime kunt u vrijblijvend informatie aanvragen. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Andere objecten bekijken? Bekijk het bedrijfsruimte huren Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Kraanspoor 50
Postcode:1033 SE
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text