1.  
Op aanvraag

Te huur: kantoorruimte in Engels Conference Center RotterdamTe huur

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam
 • Kantoorruimte te huur in Engels Conference Center Rotterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Stil werkcabine
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
Op aanvraag
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Deze kantoorruimte in het hart van Rotterdam is te vinden in het Groot Handelsgebouw, het indrukwekkende gebouw dat beschouwd wordt als de representatie van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het imposante pand staat direct naast het recent verbouwde Centraal Station van de stad waardoor u, uw klanten of opdrachtgevers vanuit de trein direct uw compleet verzorgde vergaderruimte in Rotterdam kunnen binnenstappen. Behalve treinen vanuit nationale steden stoppen er ook regelmatig internationale treinen uit bijvoorbeeld plaatsen zoals Parijs en Brussel.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 17 privékantoren

- 17 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Zodoende heeft u meer tijd voor vergaderingen omdat het niet nodig is met de auto naar de locatie te komen. Mocht dit wel het geval zijn dan hoeft u vanaf de A20 slechts 3,5 kilometer de stad in te rijden en er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar in het gebouw. Bovendien vindt u in het gebouw, als afspiegeling van wat het stadscentrum te bieden heeft, een overvloed aan horeca. Van burgerrestaurant tot het beroemde restaurant Engels in het gebouw tot Japanse en Dominicaans restaurants in het nabij gelegen centrum. Zodoende kunt u tijdens of na een lange dag vergaderen een nieuw contract vieren met uw klanten en opdrachtgevers.

 

Andere objecten bekijken? Bezoek de kantoorruimte huren Rotterdam pagina. Liever in de regio? Bekijk kantoorruimte huren Dordrecht. Interesse in dit object? Vraag meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stationsplein 45
Postcode:3013 AK
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text