1.  
Op aanvraag

Te huur: bedrijfsruimte in Engels Conference Center RotterdamTe huur

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam
 • Bedrijfsruimte te huur in Engels Conference Center Rotterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Stil werkcabine
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
Op aanvraag
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Zoekt u een bedrijfsruimte in het centrum van Rotterdam? Dan is het Groot Handelsgebouw een goede locatie voor u. Dit indrukwekkende enorme witte gebouw is niet te missen naast het Centraal Station. Daardoor stappen klanten vanuit alle delen van het land en zelfs uit het buitenland via dit station direct bij u binnen. U kunt er compleet verzorgde vergaderruimtes huren, er zijn co-working plaatsen beschikbaar en u kunt er terecht voor seminars, trainingsruimtes of een conferentie. Naast de schitterende locatie en de verschillende vergader- en conferentiemogelijkheden kunt u ook uw kantoor hier vestigen. De verschillende kantooropties zijn modern ingericht met zoveel mogelijk lichtinval. Al deze voorzieningen worden ondersteund door het inpandige service team dat alle voorbereidingen voor u tot in de puntjes kan regelen.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 17 privékantoren

- 17 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Ondanks dat dit vergadercentrum in het centrum van de stad staat, bevindt het zich op maar 3,5 kilometer van de A20 snelweg waardoor het ook per auto snel en makkelijk bereikbaar is en bovendien is er meer dan genoeg parkeerruimte in het gebouw beschikbaar. Bovendien is er veel horeca in en rondom het gebouw beschikbaar, zo kunt u bijvoorbeeld uw klanten een lunch of diner aanbieden in het gerenommeerde restaurant dat dezelfde naam als het gebouw draagt.

 

Is uw interesse voor deze bedrijfsruimte gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Rotterdam pagina. Liever in de regio? Bekijk bedrijfsruimte huren Dordrecht.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stationsplein 45
Postcode:3013 AK
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text