1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren Stationsplein AmersfoortTe huur

Stationsplein 13A, 3818 LE Amersfoort
 • Kantoorruimte te huur Stationsplein Amersfoort
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

In dit unieke kantoorgebouw met haar indrukwekkende gebogen basis aan het stationsplein in Amersfoort vindt u kantoorruimtes met moderne inrichting en prima lichtinval. De centrale ligging van het gebouw in het stationskwartier van deze mooie historische stad met allerlei voorzieningen in de buurt biedt een uitstekend werkklimaat. De beschikbare kantoren zijn compleet uitgerust en bieden veel natuurlijk licht. Behalve kantoorruimte zijn er in het pand ook vergaderruimtes en co-working plekken beschikbaar die alles bieden wat u nodig heeft. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 38 privékantoren

- 18 coworkingplekken 

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De stad beschikt over één van de grootste spoorknooppunten van het land en het gebouw ligt naast het treinstation en het centrale busstation ligt ook vlakbij. Bovendien komen de A1 en A28 snelwegen er samen waardoor het gebouw ook per auto uitstekend bereikbaar is en u er zonder problemen ondergronds kunt parkeren. Veel winkels, horeca gelegenheden en andere voorzieningen zult u op loopafstand kunnen vinden net zoals het Van Stolbergpark en park Klein Zwitserland voor een wandeling tijdens een pauze. Verder is er rondom het business center genoeg te doen om te ontspannen, zo bereikt u binnen tien minuten per auto de golfclub De Hoge Kleij of u kunt Dierenpark Amersfoort of het Cavaleriemuseum van de Bernhardkazerne bezoeken.

 

Overige objecten in de regio bekijken? Bezoek de kantoorruimte huren Amersfoort pagina of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stationsplein 13A
Postcode:3818 LE
Plaats:Amersfoort
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text