1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren Stationsplein AmersfoortTe huur

Stationsplein 13A, 3818 LE Amersfoort
 • Bedrijfsruimte te huur Stationsplein Amersfoort
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

U heeft met een bedrijfsruimte in dit gebouw in Amersfoort de kans uzelf uniek te onderscheiden. Het gebouw met haar indrukwekkende architectuur aan het stationsplein in deze stad biedt modern ingerichte heldere bedrijfsruimte met veel lichtinval. Alle ruimtes zijn volledig ingericht, u hoeft zich geen zorgen te maken over kantoormeubels of snelle wifi-verbinding want dit is allemaal voorhanden. En mocht u toch nog vragen of onduidelijkheden hebben dan kan het receptieteam van het gebouw u bijstaan. In het pand zijn er ook mogelijkheden tot het huren van compleet uitgeruste vergaderruimtes en co-working plekken mocht uw bedrijf daar behoefte aan hebben. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 38 privékantoren

- 18 coworkingplekken 

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Bovendien snel en goed bereikbaar door de ligging vlakbij de A1 en A28, met voldoende ondergrondse ruimte om zonder problemen te kunnen parkeren. Reist u liever met openbaar vervoer? De stad Amersfoort beschikt over één van de grootste spoorknooppunten in het land en het gebouw ligt vlak naast het station. Op een paar minuten rijden van het gebouw vindt u een groot aanbod om na het werk te ontspannen zoals golfclub De Hoge Kleij, Dierenpark Amersfoort en het Cavaleriemuseum. In de directe omgeving van het gebouw is er een keur aan winkels, restaurants, cafés en andere makkelijke voorzieningen te vinden. 

 

Overige objecten in de regio bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amersfoort pagina of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stationsplein 13A
Postcode:3818 LE
Plaats:Amersfoort
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text