1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte A1 Amersfoort (business centre)Te huur

Databankweg 26, 3821 AL Amersfoort
 • Bedrijfsruimte te huur A1 Amersfoort (business centre)
 • Vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Een kantoorruimte in dit moderne business center zal perfect bij u passen als u op zoek bent naar een kantoor in Amersfoort met moderne inrichting voorzien van alle gemakken en voorzieningen. Het pand biedt alle mogelijkheden om samen met uw medewerkers iedere dag productief aan uw zakelijke projecten te werken. Heeft u behoefte aan een grote vergaderruimte voor die belangrijke presentatie die op de agenda staat of voor een korte zakelijke bespreking met een collega? Er zijn behalve kantoorruimtes in verschillende afmetingen dus ook vergaderzalen voor korte tijd beschikbaar en het receptie team in het pand zal u daarbij administratief bijstaan. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 47 privékantoren

- 9 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

U bent op deze locatie zeer goed bereikbaar, het business center ligt direct aan de A1 en het knooppunt Hoevelaken van de A28 bevindt zich nabij. Ook per openbaar vervoer is deze locatie aan de Databankweg goed bereikbaar, het treinstation van de stad ligt namelijk op een steenworp afstand. Grote bedrijven in sectoren als de IT, horeca en duurzaamheid weten Amersfoort al jaren te vinden en met een kantoorruimte in dit business center bevindt u zich in een netwerk van ondernemers, start-up's en gevestigde bedrijven waarmee u kunt samenwerken en groeien. 

 

Overige objecten in de regio bekijken? Bezoek de kantoorruimte huren Amersfoort pagina of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Databankweg 26
Postcode:3821 AL
Plaats:Amersfoort
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text