1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Pettelaarpark Den BoschTe huur

Pettelaarpark 84, 5216 PP Den Bosch
 • Kantoorruimte te huur Pettelaarpark Den Bosch
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken
 • Ruimte Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Als u een kantoorruimte met een moderne inrichting in een prachtig hedendaags ontworpen gebouw in Den Bosch zoekt dan is dit driehoekige gebouw de locatie die u zoekt. U heeft er de keuze uit ruimtes voor verschillende doeleinden, zo zijn er flexwerkplekken en co-workingruimtes beschikbaar naast vergaderzalen en conferentiefaciliteiten. En uiteraard kunt u hier ook terecht voor privékantoorruimte. Welke ruimte u ook kiest er is altijd veel lichtinval die bijdraagt aan een productieve werkdag en alle ruimtes zijn voorzien van moderne voorzieningen en een snelle Wifi-verbinding zodat onder andere video conference-calls succesvol gevoerd kunnen worden. Er is een service gericht team op locatie beschikbaar dat u professioneel bij kan staan en voor een zakelijke lunch of diner kunt u terecht bij het restaurant op locatie. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 33 privékantoren

- 6 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Als u met de auto komt vindt u Pettelaarpark direct aan de A2 met meer dan voldoende mogelijkheid om te parkeren rondom het pand. Uw medewerkers die per bus reizen zijn binnen een kwartier vanuit het centrum van de stad aanwezig. Op slechts een minuut lopen bevindt zich het busstation waar mensen op de bus kunnen stappen die binnen een half uur op het treinstation van Den Bosch aankomt. 

 

Bekijk ook het overige kantoorruimte huren Den Bosch aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Pettelaarpark 84
Postcode:5216 PP
Plaats:Den Bosch
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text