1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Pettelaarpark Den BoschTe huur

Pettelaarpark 84, 5216 PP Den Bosch
 • Bedrijfsruimte te huur Pettelaarpark Den Bosch
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Als u op zoek bent naar een bedrijfsruimte in Den Bosch dan is een compleet en modern ingerichte ruimte in business center Pettelaarpark een uitstekende locatie. Het mooi ontworpen driehoekige gebouw biedt u vele opties waaronder een privé bedrijfsruimte, co-working en flex werkplekken en vergaderruimtes en faciliteiten voor grootschalige conferenties. Alle ruimtes beschikken over kantoormeubilair en snel internet via wifi. De ruimtes zijn modern ingericht en hebben veel lichtinval. Het receptieteam van het business center zal u behulpzaam zijn als u vragen heeft, zij zullen bezoekers voor u ontvangen en u administratief bijstaan. Daarnaast is er een restaurant in het gebouw gevestigd waar u voor een lunch en diner terecht kunt. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 33 privékantoren

- 6 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

U vindt business center Pettelaarpark direct aan de A2 als u met de auto reist, die u eenvoudig kwijt kunt op één van de uitgebreide parkeerterreinen rondom het gebouw. Op slechts een minuut te voet komt u bij het busstation waar u met de bus binnen een half uur naar het treinsstation reist. Een andere bus brengt u van het gebouw binnen een kwartier in het centrum van Den Bosch.

 

Bekijk ook het overige bedrijfsruimte huren Den Bosch aanbod. Als u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Pettelaarpark 84
Postcode:5216 PP
Plaats:Den Bosch
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text