1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Il Fiore Maastricht (Céramique-wijk)Te huur

Avenue Ceramique 221, 6221 KX Maastricht
 • Bedrijfsruimte te huur Il Fiore Maastricht (Céramique-wijk)
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Zoekt u een bedrijfsruimte in een opvallend en architectonisch gebouw in Maastricht? De bedrijfsruimtes in dit asymmetrische gebouw Il Fiore in de hippe Céramique-wijk in Maastricht voldoen aan alle moderne bedrijfseisen. Zo zijn alle bedrijfsruimtes, vergaderzalen en co-work plekken die er te vinden zijn modern en fris ingericht en helder door de grote lichtinval. Behalve standaard voorzieningen zoals snel internet en kantoormeubilair beschikt het gebouw ook over een eigen fitnesscentrum. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 24 privékantoren

- 27 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Verder biedt het gebied rondom het gebouw genoeg mogelijkheden om op een prettige manier buiten kantoor zaken te doen en te netwerken. Er zijn tal van restaurants en cafés te vinden langs de oevers van de rivier de Maas en in het centrum van de stad. Als u met de auto reist is het gebouw makkelijk te bereiken op slechts enkele minuten vanaf de A2, en er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Op slechts vijftien minuten lopen van het gebouw bereikt u het Centraal Station van Maastricht. Vanaf hier reist u vlot met de trein vlot naar de rest van het land.

 

Als u interesse heeft voor een bedrijfsruimte in dit moderne gebouw kunt u vrijblijvend informatie aanvragen. Andere objecten bekijken? Bezoek het bedrijfsruimte huren Maastricht aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Avenue Ceramique 221
Postcode:6221 KX
Plaats:Maastricht
Provincie:Limburg

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text