1.  
€ 1110 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte in Delfste Poort Rotterdam (Weena)Te huur

Weena 505, 3013 AL Rotterdam
 • Kantoorruimte te huur Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Ontvangstruimte Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 1110 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Centraler dan deze kantoorruimte in het enerverende stadscentrum van Rotterdam is bijna niet mogelijk. Dit imposante complex aan het Weena mocht zich met haar twee torens lange tijd de hoogste wolkenkrabber van ons land noemen. In het gebouw vindt u de meest omvangrijke kantoorruimtes die u kunt bedenken. Er zijn flexibele werkplek oplossingen, een ontmoetingscentrum, meer dan uitgebreide receptieservices, een zeer toegewijd serviceteam en zelfs een gym als u gedurende of na een lange dag zittend werk lekker wilt sporten om even te kunnen ontspannen. Het kantoorgebouw biedt uitmuntende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen en uw gesprekspartners zullen kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de skyline van Rotterdam. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 370 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 49 privékantoren

- 46 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Direct naast het al even imposante en recent compleet verbouwde Centraal Station is het dus als vanzelfsprekend uitstekend bereikbaar, zelfs vanuit internationale bestemmingen. Het centraal station naast het gebouw fungeert als belangrijk openbaar vervoer knooppunt, meerdere metro-, bus- en tramlijnen komen er samen waardoor u zonder problemen uw lokale personeel eenvoudige bereikbaarheid kan bieden. Bovendien brengen de vele uitgaansgelegenheden, woontorens, restaurants, hippe koffietentjes en brasserieën die het centrum van de stad te bieden heeft, het typische stedelijke gevoel dat van een stad als deze zeer gewaardeerd wordt. 

 

Is uw interesse voor deze kantoorruimte gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Andere objecten bekijken? Bezoek de kantoorruimte huren Rotterdam pagina. Liever in de regio? Bekijk kantoorruimte huren Dordrecht.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Weena 505
Postcode:3013 AL
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text