1.  
€ 1020 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte in WTC Utrecht (centrum Utrecht)Te huur

Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht
 • Kantoorruimte te huur WTC Utrecht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte WTC Utrecht
 • Kantoorruimte
 • Loungeplek
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 1020 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het WTC in Utrecht ligt centraal in de stad direct naast het Centraal Station en op loopafstand van de prachtige oude binnenstad met al haar winkels en horeca. In de kantoren in dit gebouw vindt u alles wat u nodig heeft om iedere dag succesvol te zijn met uw onderneming. Zo kunt u er bijvoorbeeld eenvoudig compleet verzorgd vergaderen door simpelweg de meeting room, met benodigde apparatuur, te huren die u op dat moment nodig heeft. Een informeel overleg met een medewerker vraagt tenslotte om minder ruimte en tijd dan een uitgebreide luxe presentatie aan opdrachtgevers of klanten. En als u tijdens of na het vergaderen of werken iets wilt eten en drinken dan kan dit bij één van de vele mogelijkheden die het WTC in huis heeft. Zo zijn er onder andere een hippe espressobar en bedrijfsrestaurant voor een goede bak koffie en een lekkere lunch. Bij Metro City Kitchen kunt u dan weer terecht voor een zakelijke uitgebreide lunch of diner afspraak. Er is in het WTC zelfs een supermarkt gevestigd die tot laat in de avond open is. Met al deze mogelijkheden zijn deze kantoorruimtes een droom werkplek om het beste uit het bedrijf en medewerkers te halen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 108 privékantoren

- 4 coworkingplekken 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Bekijk het overige kantoorruimte Utrecht huren aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stadsplateau 7
Postcode:3521 AZ
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text