1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte huren in Kronenburg AmstelveenTe huur

Bavincklaan 7, 1183 AT Amstelveen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Zoekt u een modern ingerichte bedrijfsruimte in een indrukwekkend gebouw omringd door goede voorzieningen? Dan is een bedrijfsruimte in het business centre Kronenburg in Amstelveen een prima locatie die garant staat voor productiviteit. De grote glazen voorkant en de strakke lijnen en slanke vormen zorgen voor veel lichtinval. U kunt precies die ruimte huren die bij u past voor de tijd dat u die nodig heeft. Makkelijk uitbreidbare kantoren, vergaderruimtes en coworking plekken behoren tot de mogelijkheden wat ruimte betreft, en u kunt deze voor een dag, maand of zo lang u nodig heeft huren. Uiteraard zijn alle moderne en benodigde voorzieningen aanwezig zoals de bemande receptie die u administratief werk uit handen neemt, de volledige kantoorinrichting en razendsnel internet. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 117 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het gebouw bevindt zich tussen meerdere belangrijke snelwegen zoals de A9 en A10 en ook per openbaar vervoer is het makkelijk bereikbaar. Het metrostation Kronenburg ligt op slechts vijf minuten wandelen van de voordeur. Stijlvolle winkels en goede horecagelegenheden maken samen met een stadspark, een cultureel centrum en een sportcentrum het aanbod compleet wat betreft de extra faciliteiten die rondom dit business centre te vinden zijn.

 

Is uw interesse gewekt? U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen. Overige objecten bekijken in de regio? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Bavincklaan 7
Postcode:1183 AT
Plaats:Amstelveen
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text