1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Randwyck MaastrichtTe huur

Robert Schumandomein 2, 6229 ES Maastricht
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit business centre in het verzamelgebouw Randwyck in Maastricht biedt kantoorruimte met een hoog service gehalte. De lichte ruimtes zijn modern ingericht en bieden door de grote ramen veel lichtinval. Het Randwijck business centre is verdeeld over de begane grond en de tweede verdieping van het gebouw en behalve de compleet uitgeruste kantoorruimtes zijn er ook individuele vergaderzalen en coworking plekken beschikbaar. Alle te huren ruimtes zijn startklaar en uitgerust met onder andere snel internet en kantoormeubilair. Het gebouw staat midden in bedrijvenpark Randwijck-Noord naast het MECC (Maastrichts Expositie- en Congres Centrum). De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 32 privékantoren

- 34 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De stad staat vanwege haar ligging natuurlijk bekend om haar internationale karakter. Hierdoor is er een grote verscheidenheid aan nationale en buitenlandse bedrijven en ondernemingen te vinden in o.a. de logistiek, telecommunicatie, gezondheidszorg en automobielindustrie. Door de samenkomst van meerdere culturen, talen en invloeden is er een mix ontstaan die ondernemingen de mogelijkheid biedt gebruikt te maken van deze vrije, inventieve en internationale handelsgeest. Het pand is door haar ligging zowel per auto via de A2 als per openbaar vervoer snel en makkelijk bereikbaar.

 

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Liever nog andere objecten bekijken? Bekijk het kantoorruimte huren Maastricht aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Robert Schumandomein 2
Postcode:6229 ES
Plaats:Maastricht
Provincie:Limburg

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text