1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Randwyck MaastrichtTe huur

Robert Schumandomein 2, 6229 ES Maastricht
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Wie aan Maastricht denkt, denkt bijna automatisch aan haar ligging en de internationale mogelijkheden die de stad biedt. Dit kan voor u een gegronde reden zijn te kiezen voor een bedrijfsruimte zoals in business centre Randwyck. De bedrijfsruimte die hier aangeboden wordt is instapklaar met supersnel internet via wifi, een complete meubel uitrusting en een bemande receptie die uw klanten kan verwelkomen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de moderne ruimtes. U zult met uw bedrijf kunnen profiteren van de internationale ondernemersgeest waar de stad al jaren om bekend staat in branches zoals de automobielindustrie, de gezondheidszorg en de telecommunicatie. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 32 privékantoren

- 34 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Bovendien ligt het gebouw naast het Maastrichts Expositie- en Congres Centrum) en zijn er rondom en in de stad natuurlijk vele eetgelegenheden, andere horeca en winkels te vinden. De ligging maakt het eenvoudig het gebouw te bereiken, zowel internationale en nationale klanten kunnen per auto via de A2 of per trein snel en veilig bij u binnenstappen. En u kunt na afloop van een lange dag onderhandelen of vergaderen genieten van alles wat deze stad te bieden heeft.

 

Als u interesse heeft in een bedrijfsruimte op deze locatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Wilt u nog andere objecten bekijken? Bekijk het bedrijfsruimte huren Maastricht aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Robert Schumandomein 2
Postcode:6229 ES
Plaats:Maastricht
Provincie:Limburg

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text