1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Parktoren AmstelveenTe huur

Van Heuven Goedhartlaan 13D, 1181 LE Amstelveen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Ruime kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

In business centre Parktoren in Amstelveen vindt u de ideale locatie om uw bedrijf te vestigen. Met het openbaar vervoer toch snel in het centrum van Amsterdam maar binnen in het moderne en statige kantoorpand bent u ver verwijderd van de lawaaien van de grote stad. De vele ramen in het gebouw zorgen ervoor dat alle ruimtes in het gebouw baden in het licht. Hier huren is gemakkelijk huren. Voorzieningen zoals kantoormeubels, telefoontoestellen en WIfi-internet zijn standaard. Ongeacht of u een privé kantoor voor uzelf huurt, een vergaderruimte nodig heeft of denkt aan co-work plekken. Het is er allemaal. Ook kunt u in het gebouw gebruik maken van de koffiebar en het restaurant als u even een pauze wilt tijdens uw productieve werkdag. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 55 privékantoren

- 41 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In de directe omgeving op loopafstand van het gebouw ligt de stadstuin van Amstelveen, en er zijn diverse winkels en cafés in de buurt. Meerdere bushaltes, zoals Stadstuinen voor de ingang van het pand, en metro- en tramhaltes Oranjebaan en Centrum op slechts een blok afstand zorgen voor een prima bereikbaarheid per openbaar vervoer. Culturele bezienswaardigheden zijn er ook volop aanwezig zoals het Museum Jan van der Togt en het Cobra Museum voor Moderne Kunst.

 

Vraag meer informatie aan of bekijk in de regio het kantoorruimte te huur Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Van Heuven Goedhartlaan 13D
Postcode:1181 LE
Plaats:Amstelveen
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text