1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Breukelerwaard BreukelenTe huur

De Corridor 5C, 3621 ZA Breukelen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • keuken
 • vergaderruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

In dit moderne gebouw in Breukelen, ten noorden van Utrecht, vindt u bedrijfsruimte in business centre Breukelerwaard met vele extra voorzieningen. Zo heeft u ten alle tijde de beschikking over supersnel internet via wifi, modern kantoormeubilair en een toegewijd en professioneel receptie team. Uw klanten zullen zich direct op hun gemak voelen zodra zij bij de receptie verwelkomd worden in dit gunstig gelegen gebouw met veel lichtinval. En hier huurt u een ruimte afgestemd op uw wensen, van kleinschalig privé kantoor, dat overigens met u mee kan groeien, tot co-working plekken, het is allemaal mogelijk. En als u een klant een nieuw en groot project wilt presenteren huurt u gewoon een compleet uitgeruste vergaderzaal voor zolang als u die nodig heeft. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 40 privékantoren

- 10 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De ligging direct aan de A2 maakt het reizen per auto van en naar het gebouw eenvoudig en voor wie met openbaar vervoer komt ligt het treinstation Breukelen met treinen naar Amsterdam en Utrecht op loopafstand. Het business centre is gevestigd op de begane grond en de tweede verdieping van het gebouw en op de overige verdiepingen zijn bedrijven uit verschillende bedrijfstakken zoals de financiële dienstverlening en e-commerce te vinden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Andere objecten bekijken in de regio? Bezoek het bedrijfsruimte huren Utrecht aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:De Corridor 5C
Postcode:3621 ZA
Plaats:Breukelen
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text