1.  
€ 630 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte in Campus Diemen ZuidTe huur

Dalsteindreef 141, 1112 XJ Diemen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keukentje
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 630 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

U vindt in dit moderne business centre op de Campus Diemen Zuid alles wat u zoekt in een professionele en compleet uitgeruste kantoorruimte. Het bijzonder pand heeft een uniek ontwerp, de schuine voorgevel en de gebogen zijkant zorgen voor veel lichtinval waardoor de kantoren een heldere en prettige werksfeer bieden die garant staan voor efficiënte productiviteit, Standaard zijn het ondersteunende receptieteam, het snelle wifi-internet en het kantoormeubilair, het enige dat u hoeft te doen is te besluiten welke ruimte u nodig heeft. Een kantoorruimte als thuisbasis voor uw bedrijf, een moderne vergaderruimte of een aantal coworking plekken? De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 210 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 36 privékantoren

- 12 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Het is allemaal in dit business centre te vinden. Bovendien kunt u op de campus op allerlei plaatsen klanten ontmoeten, zakelijk en privé lunchen in een café of restaurant of gewoon een wandeling maken. Het kleine duizendtal studenten dat op het bedrijvenpark woont en leeft is een toegevoegde waarde voor de vele bedrijven die met jong en hoogopgeleid personeel werken. Tegenover het business centre ligt het bedrijvenpark Bergwijkpark dat de basis is voor veel bedrijven in de financiële en technologische sector. Het metrostation Diemen Zuid ligt op enkele minuten lopen, vandaar bent u in circa 10 minuten in het centrum van Amsterdam of in ongeveer een half uur op Luchthaven Schiphol.

 

Aanbod in de regio bekijken? Bezoek kantoorruimte huren Amsterdam. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Dalsteindreef 141
Postcode:1112 XJ
Plaats:Diemen
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text