1.  
€ 420 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Capitool EnschedeTe huur

Capitool 10, 7521 Enschede
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 420 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit business centre is gelegen tussen bedrijven die verbonden zijn met de universiteit van Enschede en biedt voor groeiende bedrijven de perfecte locatie om een kantoorruimte te huren. In het indrukwekkende pand met veel lichtinval kunt op de derde of vierde verdieping uw eigen kantoorruimte samenstellen. Van standaard binnen kantoor tot ruim privé kantoor met uitzicht en uw eigen compleet ingerichte vergaderzaal. Heeft u slechts behoefte aan een aantal coworking werkplekken? Ook die kunt u eenvoudig huren voor zolang als nodig. Allemaal instapklaar, met vriendelijke receptie service, razendsnel wifi en zoveel kantoor meubilair als u nodig heeft. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 140 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 44 privékantoren

- 30 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Door de ligging biedt het gebouw de mogelijkheid om prettig te netwerken en nieuwe contacten op te doen met de grote gemeenschap van ondernemers die er te vinden zijn. De locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Een bushalte ligt om de hoek en het treinstation Enschede Kennispark ligt op slechts vier minuten lopen van de ingang van het gebouw. Komt u liever met de auto? De snelwegen A35 en A1 richting het westen van het land zijn binnen een paar minuten bereikbaar. Om te ontspannen kunt naar de film in Kinepolis, u kunt een balletje slaan bij Golfclub Driene en voor natuur kunt u terecht in het natuurgebied Kristalbad.

 

Bekijk het overige kantoorruimte te huur Enschede aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Capitool 10
Postcode:7521
Plaats:Enschede
Provincie:Overijssel

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text