1.  
€ 420 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Capitool EnschedeTe huur

Capitool 10, 7521 Enschede
 • Bedrijfsruimte te huur in Capitool Enschede
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 420 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Zoekt u een bedrijfsruimte in een inspirerend business centre tussen bedrijven die verbonden zijn aan de Universiteit van Enschede? Dan heeft Capitool in Enschede voor u de geschikte ruimte met alle mogelijke voorzieningen die u denkt nodig te hebben. De bedrijfsruimtes die hier te vinden zijn, zijn modern ingericht en baden door de vele lichtinval in het licht. Aan alles is gedacht, supersnel wifi, een complete kantooruitrusting met meubels, en een goed ingewerkt receptie team om u administratief te ondersteunen. Het enige dat u hoeft te doen, is bepalen welke ruimte u nodig heeft om productief en succesvol te kunnen werken. Een privé ruimte voor uw bedrijf? Geen probleem. Met of zonder vergaderzaal? Zoals u wilt. coworking werkplekken? Ook mogelijk. Zoals u ziet zijn er zeer complete en flexibele oplossingen mogelijk in dit business centre in Enschede. U heeft hier de mogelijkheid te netwerken met gelijkgestemden in de grote groep ondernemers die op het bedrijvenpark werkzaam is. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 140 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 44 privékantoren

- 30 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het gebouw ligt op minder dan vijf minuten te voet van het treinstation Enschede Kennispark, en bushaltes vindt u om de hoek. Met de auto rijdt u vanaf de A35 of de A1 binnen enkele minuten naar de ruime parkeergelegenheden die er rondom het pand te vinden zijn. 

 

Bekijk het overige bedrijfsruimte te huur Enschede aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Capitool 10
Postcode:7521
Plaats:Enschede
Provincie:Overijssel

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.