1.  
€ 840 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in De Haagsche Zwaan, Den HaagTe huur

Schenkkade 50, 2595 AR Den Haag
 • Buitenaanzicht De Haagsche Zwaan, Den Haag
 • Ontvangsthal
 • Loungeruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Vergaderruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 840 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

In dit hypermoderne gebouw met schuine gevel en veel glas vindt u in het business centre bedrijfsruimte die is toegesneden op uw wensen. Privé kantoren, ruime compleet ingerichte vergader- en conferentieruimtes of één of meerdere co-work werkplekken zijn hier onder één dak te vinden. Alle beschikbare ruimtes zijn modern en compleet ingericht en bieden veel lichtinval. Wat dacht u van een zeer professioneel team in de receptie dat u ondersteunt, een razendsnelle internetverbinding en compleet kantoormeubilair om ervoor te zorgen dat u zich compleet kunt focussen op succesvol ondernemen? De lounge met dakterras en de coffee bar in het pand zijn uitstekende plaatsen om even pauze te nemen en andere ondernemers te leren kennen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 280 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 35 privékantoren

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het gebouw staat midden in Den Haag met haar internationale invloeden en de ligging naast treinstation Laan van Noi maakt het uitstekend geschikt om met het openbaar vervoer te reizen. Als u toch liever gebruik maakt van de auto dan hoeft u alleen maar via de A12 de stad in te rijden om er te parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Voordat u weer naar huis terugkeert kunt u nog sporten in de gym van het gebouw.

 

Bekijk ook eens het bedrijfsruimte te huur Den Haag aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Schenkkade 50
Postcode:2595 AR
Plaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text