1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Den Haag City (Haagsche Hof)Te huur

Parkstraat 83, 2514 JG Den Haag
 • Buitenaanzicht Haagsche Hof
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze omgeving 

U vindt in het grote gebouw Het Haagsche Hof alles wat u nodig heeft om iedere dag succesvol te kunnen ondernemen. De moderne 21e eeuwse kantoorinrichting wordt perfect gemixt met de 19e eeuwse stijl van het gebouw. U heeft op twee verdiepingen de keuze uit co-work werkplekken, vergaderzalen voor kleinschalige en grote meetings en privé kantoren die compleet ingericht zijn. Alle ruimtes hebben veel lichtinval en zijn fris en modern ingericht. Het ondersteunend receptie team bestaand uit professionele medewerkers, de snelle internetverbindingen en het kantoormeubilair zorgen ervoor dat u zich succesvol op de dagelijkse taken van uw onderneming kunt concentreren. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 60 privékantoren

- 29 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

U bevindt zich in dit business centre in het centrum van de belangrijkste overheids wijk van de stad. Bovendien zijn er in de stad vele internationale gerechtshoven en gerenommeerde internationale advocatenkantoren gevestigd. Mede hierdoor en doordat veel internationale bedrijven hier hun hoofdkantoren hebben naast belangrijke buitenlandse ambassades wonen er veel hoog opgeleide diplomaten en ambtenaren in deze stad met mondaine uitstraling. Als gevolg van dit alles is er ook een rijke verscheidenheid aan restaurants, cafés en andere horecagelegenheden te vinden.

 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Bekijk ook eens het kantoorruimte te huur Den Haag aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Parkstraat 83
Postcode:2514 JG
Plaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text