1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Kennedy Toren EindhovenTe huur

Kennedyplein 200, 5611 ZT Eindhoven
 • Kennedy-Toren voorgevel
 • Werkruimte
 • Werkruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

De Kennedytoren in Eindhoven is een opvallende verschijning in de zakelijke wijk Fellenoord in Eindhoven waar niemand omheen kan. Deze enorme glazen toren van 83 meter hoog kijkt letterlijk neer op de concurrentie en het Centraal Station van de stad iets verder naar het zuiden gelegen. In dit hypermoderne kantoorgebouw kunt u terecht voor vergaderruimtes, privé kantoren en co-work werkplekken in een zakelijke omgeving in een stad die bekend staat als technologisch centrum. Alle beschikbare ruimtes baden in het licht, zijn modern ingericht en startklaar met snel internet en kantoormeubilair. Het receptie team zal u op alle momenten professioneel en zakelijk bijstaan. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 57 privékantoren

- 36 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In het gebouw is er een beveiligde ondergrondse parkeerplaats en hier vandaan rijdt u binnen enkele minuten naar de A2 of de A67 snelweg. Door de ligging van het business centre zo dichtbij het Centraal Station gelegen zijn er zeer goede verbindingen voor wie met het openbaar vervoer reist. In de wijk Fellenoord rondom het gebouw is veel kunst te vinden zoals de op Monty Python geïnspireerde Silly Walks tunnel, het Flying Pins standbeeld en de verderop gelegen concertzaal Effenaar en de Pathé-bioscoop.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Liever nog even verder kijken? Bekijk het kantoorruimte te huur Eindhoven aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Kennedyplein 200
Postcode:5611 ZT
Plaats:Eindhoven
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text