1.  
€ 390 p/mnd ex BTW

Te huur: Kantoorruimte huren Schiphol Airport Tetra (Transpolispark)Te huur

Siriusdreef 17-27, 2132 WT Hoofddorp
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Schiphol Airport Tetra (Transpolispark)
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Werkruimte
 • Werkruimte
 • Keuken met eetgelegenheid
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 390 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

In dit ruime gebouw vindt u een business centre dat u alle zorgen uit handen neemt. In Schiphol Airport Tetra vindt u voor uw onderneming zeker de juiste ruimte. Zo kunt u er terecht als u er slechts een co-working werkplek nodig heeft, maar natuurlijk kunt u ook uw gehele organisatie hier onderbrengen. U kunt compleet ingerichte privé kantoren huren en voor speciale vergaderingen en meetings zijn op maat gemaakte vergaderruimtes voorhanden. De gemeenschappelijke ruimtes waar u met andere ondernemers kunt netwerken baden net zoals alle andere ruimtes door het moderne ontwerp van het gebouw in het licht. De kantoren zijn instap klaar en u heeft de beschikking over zeer snel internet, modern kantoormeubilair en er staat bovendien een compleet receptie team voor u klaar. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 130 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 59 privékantoren

- 216 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Op het Transpolis Business Park waar het gebouw staat zijn bedrijven van gevestigde namen met grote kantoren aanwezig en vlakbij ligt De Hoek. Deze zakelijke regio staat bekend vanwege de vele ondernemingen die aan de luchtvaart gerelateerd zijn. Per openbaar vervoer is het business makkelijk te bereiken, het treinstation van Hoofddorp ligt op een paar minuten afstand lopen, net zoals een aantal bushaltes. Door de nabij gelegen snelwegen kunt u met de auto makkelijk en snel andere delen van het land bereiken.

 

Bekijk ook eens het aanbod in de regio op kantoorruimte te huur Amsterdam. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Siriusdreef 17-27
Postcode:2132 WT
Plaats:Hoofddorp
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text