1.  
€ 390 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte huren Schiphol Airport Tetra (Transpolispark)Te huur

Siriusdreef 17-27, 2132 WT Hoofddorp
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Schiphol Airport Tetra (Transpolispark)
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Werkvloer
 • Werkvloer
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 390 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

U kunt in dit moderne business centre direct aan de slag als u hier een bedrijfsruimte huurt. Van alle gemakken voorzien zult u direct productief kunnen zijn in een privé kantoor met of zonder eigen vergaderruimte. Heeft u slechts tijdelijk ruimte nodig voor uzelf of een belangrijke meeting? Dan kunt u hier terecht voor moderne cowork plekken en vergaderzalen. Welke ruimte u ook nodig heeft, ze zijn allemaal uitgerust met state of the art kantoormeubilair, razendsnelle wifi verbinding en een professioneel werkend receptie team. Door de grote ramen hebben alle ruimtes veel licht. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 130 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 59 privékantoren

- 216 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Over de bereikbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken, het business centre Schiphol Airport Tetra ligt op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A4 die Den Haag met Amsterdam verbindt. Ook het openbaar vervoer biedt gemak met een aantal bushaltes en het treinstation van Hoofddorp op slechts een paar minuten lopen. Het gebouw bevindt zich vlakbij de Hoek, het bedrijvenpark waar vooral bedrijven te vinden zijn die in de luchtvaartbranche werkzaam zijn. Direct rondom het pand zijn vestigingen van bekende namen in de logistiek en technologie eerder regel dan uitzondering.

 

Andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina. Interesse? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Siriusdreef 17-27
Postcode:2132 WT
Plaats:Hoofddorp
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text