1.  
Op aanvraag

Te huur: kantoorruimte huren in Laren (business Centre)Te huur

Plein 1945 nr.27, 1251 MA Laren
 • Buitenaanzicht kantoorruimte in Laren
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkvloer
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Werkvloer

Overzicht

Kantoorpand
Divers
Op aanvraag
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

In dit voormalige politiebureau vindt u kantoorruimte voor startende ondernemers maar vanzelfsprekend kunnen er ook grote organisaties terecht. Zoals u mag verwachten van een modern business centre is ook dit gebouw voorzien en uitgerust met alle faciliteiten die een professional als u mag verwachten. Het receptie team zal u en uw klanten altijd professioneel en warm verwelkomen en eenmaal binnen merkt u dat alle ruimtes door de grote lichtinval baden in het licht. Tot de complete en moderne uitrusting behoren o.a. kantoormeubilair en snel internet per wifi verbinding. Dit business centre beschikt zelfs over een eigen Starbucks koffiecorner. Daar kunt u samen met medewerkers en andere professionals tijdens een lekkere bak koffie ontspannen of netwerken.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 25 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 

 

Over de omgeving 

Dit business centre in Laren is zeer makkelijk per auto te bereiken vanuit bijna alle delen van het land via de afslagen van de A1 en A27 die om de hoek liggen. Bij het pand vindt u meer dan genoeg gratis parkeermogelijkheden. Omdat het gebouw in het centrum van de stad staat is er vanzelfsprekend een groot aanbod aan winkels, diverse eetgelegenheden en cafés. Voor sportieve ontspanning kunt u terecht bij de Goyer Golf & Country Club op slechts een paar kilometer afstand. 

 

Overige objecten bekijken in de omgeving? Bekijk het kantoorruimte huren Amersfoort, Utrecht, Almere of Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Plein 1945 nr.27
Postcode:1251 MA
Plaats:Laren
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.