1.  
Op aanvraag

Te huur: bedrijfsruimte huren in Laren (business Centre)Te huur

Plein 1945 nr.27, 1251 MA Laren
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Laren
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Werkvloer
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
Op aanvraag
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Zoekt u modern ingerichte en heldere bedrijfsruimte die per auto vanuit bijna alle delen van het land makkelijk bereikbaar is? Dan is dit business centre in een voormalig politiebureau een prima optie. Er zijn mogelijkheden voor zowel ondernemers die net starten als voor ondernemingen die al langer bestaan en meer ruimte nodig hebben. Binnen in het gebouw vindt u modern ingerichte licht doorgevende ruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. Zo hoeft u niet na te denken over communicatiemiddelen, er zijn telefoontoestellen en razendsnel wifi aanwezig. Dankzij het receptie team zult u zich iedere dag opnieuw welkom voelen als u binnenstapt in uw eigen privé kantoor, co-work plek of in de vergaderzaal die u compleet uitgerust kunt huren voor zolang als nodig.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 25 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het gebouw bevindt zich in het centrum van de stad. Er zijn vele restaurants en andere horecagelegenheden in de buurt om met relaties buiten het kantoor zakelijke besprekingen te kunnen voeren. En na een lange dag vergaderen of onderhandelen kunt u ontspannen op de golfbanen van de Goyer Golf & Country Club op een paar kilometer afstand. Met de auto rijdt u vanuit vrijwel alle delen van het land makkelijk naar uw kantoor omdat de A1 en A27 op een steenworp afstand liggen.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bekijk de andere objecten in de regio. Bekijk het bedrijfsruimte huren Almere, bedrijfsruimte te huur Amersfoort of Utrecht

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Plein 1945 nr.27
Postcode:1251 MA
Plaats:Laren
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.