1.  
€ 420 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Nieuwegein (Nieuwegein City)Te huur

Nevelgaarde 8, 3436 ZZ Nieuwegein
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Nevelgaarde Nieuwegein
 • Werkvloer
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkvloer
 • Keuken

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 420 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het eerste dat opvalt aan dit gebouw is de minimalistische architectuur met de gevels met enorme ramen. Werken in de heldere en lichte kantoorruimtes die hier beschikbaar zijn wordt op deze manier een productief feestje. Het ruime aanbod aan vergaderzalen, co-work werkplekken en privé kantoren is compleet en modern uitgerust met bijvoorbeeld razendsnel wifi en modern kantoormeubilair. Het gebouw staat op het bekende bedrijventerrein Poort van Nieuwegein en voor bezoekers, medewerkers en zakelijke relaties zijn er diverse voorzieningen in de vorm van een sportschool, een hotel en een restaurant met lokale gerechten beschikbaar. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 140 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 92 privékantoren

- 40 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In de stad Utrecht, die vlakbij ligt, kunt u met zakenrelaties van de plaatselijke cultuur genieten. Zo kunt u in het Museum Speelklok een collectie zelf spelende muziekinstrumenten zien. Bovendien zijn het winkelcentrum Cityplaza en de Domtoren van de stad te bezoeken. Door de ligging van het gebouw aan de afslag van de A2, rijdt u vanaf de snelweg direct de ruime parkeerplaats van het business centre op. Als u liever gebruik maakt van het openbaar vervoer staat u binnen twee minuten lopen vanaf de ingang van het pand bij de tramhalte, met een vlotte verbinding naar het Centraal Station van Utrecht.

 

Bekijk ook het overige aanbod in de regio op de pagina bedrijfsruimte te huur Utrecht of bezoek bedrijfsruimte huren Gouda. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Nevelgaarde 8
Postcode:3436 ZZ
Plaats:Nieuwegein
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text