1.  
€ 420 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Nieuwegein (Nieuwegein City)Te huur

Nevelgaarde 8, 3436 ZZ Nieuwegein
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Nevelgaarde Nieuwegein
 • Werkvloer
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkvloer
 • Keuken

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 420 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

U zult in dit business centre in Nieuwegein versteld staan van alle gemakken en faciliteiten die er geboden worden. Door de gevels met grote ramen stroomt veel daglicht naar binnen wat zorgt voor heldere en lichte ruimtes. Door de centrale ligging direct naast de A2 rijdt u 's ochtends zonder problemen de ruime parkeerplaats op. Zodra u binnenstapt wordt u iedere dag opnieuw warm welkom geheten door het professionele receptie team. U kunt direct productief aan de slag met het moderne kantoormeubilair en het razendsnelle internet. Al deze voorzieningen zijn standaard beschikbaar, ongeacht of u een aantal co-work werkplekken gebruikt, een eigen privé kantoor voor uw bedrijf huurt of voor een vastgestelde periode een compleet ingerichte vergaderzaal gaat gebruiken. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 140 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 92 privékantoren

- 40 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Voor ontspanning kunt u terecht in de sportschool, de winkels en de restaurants die er in de buurt te vinden zijn. Andere vrijetijdsbestedingen zijn er te vinden in de stad Utrecht, die vlakbij ligt en waar u winkelcentrum Cityplaza en de beroemde Domtoren van de stad kunt vinden. Vanaf het gebouw vindt u op enkele minuten lopen bus- en tramhaltes die u snel naar het Centraal Station Utrecht brengen.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Bezoek ook bedrijfsruimte te huur Gouda of het bedrijfsruimte huren Utrecht aanbod. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Nevelgaarde 8
Postcode:3436 ZZ
Plaats:Nieuwegein
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text