1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Tiel (business centre)Te huur

Laan van Westroijen 6, 4003 AZ Tiel
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Laan van Westroijen Tiel
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Zoekt u een bedrijfsruimte in een modern vormgegeven business centre in Tiel die past bij de grootte van uw onderneming? In dit gebouw op de tweede verdieping huurt u een vergaderruimte voor belangrijke besprekingen, een co-work werkplek als u niet veel ruimte nodig heeft of een compleet en modern privé kantoor. Welk soort ruimte het beste bij u past, u kunt direct aan de slag omdat modern kantoormeubilair en razendsnel wifi-internet tot de standaarduitrusting behoren. Bovendien staat het receptie team voor uw klaar om u professioneel en administratief te ondersteunen. Alle ruimtes zijn ruim, modern en helder door de grote lichtinval die bijdragen aan een uitstekend werkklimaat. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 42 privékantoren

- 16 coworkingplekken 

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In de omgeving van het gebouw is een grote verscheidenheid aan vrijetijdsbestedingen zoals het Flipje & Streekmuseum, een casino en een schaatsbaan te vinden. Het business centre bevindt zich langs de A15 op bedrijventerrein Westroijen, u kunt zonder problemen parkeren rondom het pand als u met de auto komt. Op slechts vijf minuten te voet ligt de bushalte aan de Laan van Westroijen, u komt hier vandaan comfortabel en vlot bij het treinstation met verbindingen naar Utrecht, Arnhem en andere bestemmingen in het land. 

 

Heeft u interesse in dit object of kijkt u liever rond in de omgeving? Bekijk dan ook eens het bedrijfsruimte huren Nijmegenbedrijfsruimte te huur Arnhem of bedrijfsruimte huren Den Bosch aanbod. Vrijblijvend meer informatie over dit object? Vraag direct aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Laan van Westroijen 6
Postcode:4003 AZ
Plaats:Tiel
Provincie:Gelderland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text