1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Zoetermeer Centraal StationTe huur

Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer
 • Buitenaanzicht Louis Braillelaan Zoetermeer
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit enorme gebouw met haar imposante aanblik steekt letterlijk met kop en schouders boven de rest uit. De moderne architectuur en de strakke lijnen met veel ramen in de gevels geven het geheel veel lichtinval wat zorgt voor een aangenaam professioneel klimaat. U kunt in dit business centre terecht voor moderne vergaderruimtes, een eigen privé kantoor of een aantal co-work werkplekken als u medewerkers heeft die daar behoefte aan hebben. U zult zich ten alle tijden kunnen focussen op uw kernactiviteiten, het runnen van uw bedrijf, door het complete set aan voorzieningen dat standaard en bij alle ruimtes inbegrepen is, zoals zeer snel wifi-internet en modern kantoormeubilair. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 47 privékantoren

- 17 coworkingplekken 

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

U bereikt het gebouw, gelegen in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen eenvoudig vanaf de A12. Vanaf deze belangrijke snelweg rijdt u direct naar het voor de deur gelegen parkeerterrein waarna u door de medewerkers van het aanwezige receptie team altijd hartelijk verwelkomd wordt. Door de recente groei van Zoetermeer als forenzenstad vindt u rondom dit business centre een keur aan imposante infrastructuur en voor degene die per openbaar vervoer naar Den Haag of andere delen van de stad willen reizen zijn er vanaf het station op een paar minuten lopen sprinters en intercity treinen.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bezoek de kantoorruimte te huur Den Haag pagina voor meer objecten. Liever in de regio op zoek? Bekijk het kantoorruimte huren Leiden, Gouda of Delft aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Louis Braillelaan 80
Postcode:2719 EK
Plaats:Zoetermeer
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text