1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Zoetermeer Centraal StationTe huur

Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer
 • Buitenaanzicht Louis Braillelaan Zoetermeer
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit statige en grote moderne gebouw biedt u alles wat u als ondernemer nodig heeft om succesvol zaken te kunnen doen. De moderne bedrijfsruimtes die in dit business centre beschikbaar zijn bieden mooi uitzicht op de omgeving en zijn helder en licht door de grote hoeveelheid lichtinval. Welke ruimte past het beste bij uw onderneming? Een aantal co-work werkplekken voor medewerkers ter plaatse? Een privé kantoor dat met u mee kan groeien? Misschien een compleet uitgeruste vergaderruimte voor een indrukwekkende presentatie? Het is allemaal te vinden in dit professioneel uitgeruste business centre. Behalve deze faciliteiten zult u ook beschikken over moderne kantoormeubilair en zeer snel wifi. Met de auto rijdt u vanaf de A12 vrijwel direct naar de ruime parkeerplaatsen rondom het gebouw. Eenmaal binnen draagt het receptie team de verantwoording u en uw klanten iedere dag opnieuw warm te verwelkomen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 47 privékantoren

- 17 coworkingplekken 

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Mede dankzij de moderne infrastructuur in Zoetermeer zijn er prima openbaar vervoer verbindingen. Het Station ligt op slechts enkele minuten te voet en diverse treinen zorgen voor connecties met andere delen van de stad, Den Haag en verdere bestemmingen in het land.

 

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Liever in de omgeving rondkijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Delft, Leiden of Gouda pagina. Ook een bedrijfsruimte huren in Den Haag is een mogelijkheid. Is dit uw ideale bedrijfsruimte? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Louis Braillelaan 80
Postcode:2719 EK
Plaats:Zoetermeer
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text